4.5/5

4.3 stjerner på Google

Renovering & reparation af faldstamme

Vores team garanterer en hurtig og effektiv løsning på dine kloakproblemer

Vi samarbejder bl.a. med

Professionel reparation af faldstamme

At sikre funktionaliteten af din ejendoms faldstamme er vigtigt for at opretholde et sundt kloaksystem. Hos Peter Meyer A/S tilbyder vi professionel reparation af faldstamme og renovering af faldstamme.

Vores team af autoriserede og erfarne kloakmestre garanterer en hurtig og effektiv løsning på dine kloakproblemer. Vi sikrer dit kloaksystem og sørger for at ejendommens beboere bliver chikaneret mindst muligt. Med vores reparation af faldstamme, holder dine faldstammer de næste mange år.

Tegn på behov for reparation og renovering af faldstamme

Er du i tvivl om I har problemer med jeres faldstamme?

Kendetegnene for en defekt faldstamme inkluderer hyppige tilstopninger, lækage, dårlig lugt og usædvanlige lyde fra rørsystemet.

Disse symptomer kan indikere alvorlige problemer, som uden den rette indsats, kan føre til større skader på din ejendom. Ved at være opmærksom og reagere på tegnene kan du forebygge omkostningstunge og omfattende skader.

Hvis du er i tvivl, om der er problemer med jeres faldstamme, skal du være meget velkommen til at kontakte os.
 
Vi sikrer dig en professionel vurdering og reparation af faldstamme til en fornuftig pris. 

Hvordan foregår reparation af faldstramme?

Før vi ved om din faldstamme skal repareres, er vi nødt til at undersøge den først. Det gør vi med en grundig TV-inspektion for at identificere problemet og dets omfang. 

Når vi har lavet kloakinspektionen, og konstateret problemet, vælger vi i samarbejde med dig, den bedste løsning.

Vi forsøger altid at løse dine kloakproblemer med mindst mulige destruktive indgreb, da det er billigere, tager kortere tid og ofte stadig kan sikrer, at din faldstamme fungerer som den skal, de næste mange år.
 
Strømpeforing er derfor også ofte en god løsning til kloakproblemer.

Fordele ved at vælge Peter Meyer A/S

Ved at vælge Peter Meyer A/S, til at reparere din faldstamme, får du et team, som både er autoriseret til faldstammerenovering, samt kloakmestre, der har arbejdet med faldstammer i mere end 20 år.
 
Vi har som sagt eksisteret i mere end 20 år og har en plan om også at gøre det de næste mange år. Det kan man i vores optik kun, ved at tilbyde gode løsninger, være serviceminded og have fornuftige priser.
 
Du skal vælge os,  fordi du får en partner, der følger opgaven til dørs og først stiller sig tilfreds, når din faldstamme er tip top.

Reparation af faldstamme til erhverv og private

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privat boligejer, kan vi klare din reparation af faldstamme. Vores specialister undersøger din kloak, og sikrer at du får den rette behandling og at den udføres effektivt og ordenligt. Vi har specialiseret os i boligforeninger og erhvervsejendomme og kan helt sikkert give din faldstamme, den service, som den har brug for. 

Kontakt os i dag

Er du bekymret for tilstanden af dine faldstamme? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at håndtere dine kloak- og faldstammeproblemer.

Vores kloakmestre står også klar, hvis du blot har et spørgsmål eller to, som du ønsker besvaret. Ring til os på tlf. 56 56 20 38 eller send en mail på tilbud@meyer-as.dk og lade os hjælpe dig med din kloak. 

Se mere om os her

Indhent et tilbud