4.5/5

4.6 stjerner på Google

Professionel Strømpeforing

Vores autoriserede kloakmestre udfører strømpeforing af beskadigede kloakledninger

Vi samarbejder bl.a. med

Strømpeforing af kloak

Kloakrenovering er ofte et omfattende projekt, hvor fortove, gulve og græsarealer omkring kloakledningerne graves op, og vandtilførslen skal lukkes i længere perioder. Det kan skabe store udfordringer for beboere i boligforeninger eller for virksomheders daglige drift.

Med strømeforing slipper du for besværet. Strømpeforing er både en billig og effektiv måde at renovere kloakledninger, afløb og faldstammer på, uden at grave dem op. Det giver derfor minimale gener for beboerne i området, samtidig med, at det kan forlænge kloakkens levetid med flere årtier.

Ved at vælge strømpeforing, som renoveringsmetode, kan man opleve en større besparelse. F.eks. kan man spare op til 30 – 40 % på renovering af faldstammer, ved at benytte sig af strømpeforing. Peter Meyer A/S har mere end 20 års erfaring med strømpeforing af kloakledninger hos boligforeninger, virksomheder og private, og vi kan sikre dig en hurtig og effektiv behandling, der holder din kloak intakt de næste mange år.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud fra en af vores autoriserede kloakmestre.

Med strømpeforing renoverer vi beskadigede kloakker med en strømpe af epoxy, der skaber et nyt rør i den eksisterende kloak. Strømperne udvider og tilpasser sig, i takt med at rørenes dimensioner er større eller mindre. Vores strømper har en dokumenteret holdbarhed på op til 50 år og beskytter effektivt kloakledningen mod rotter og trærødder.

En strømpeforing kan gennemføres fra brønd til brønd eller i stikledninger, som går ind i bygninger, uden efterfølgende reetablering af overfladebelægninger. Det er det oplagte valg ved kloakledninger, der er ledt under bygninger eller under private haver.

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing er en metode, der bruges til at renovere kloakledninger, afløb og faldstammer, uden at de skal graves op. Strømpeforingen går ud på, at man laver et nyt rør inde i det eksisterende rør, der måske er slidt eller gået i stykker.

Denne såkaldte “strømpe”, man laver inde i røret, er imprægneret med en speciel harpiks, som hærder inde i røret og danner en ny, tæt og stærk rørledning inde i det gamle rør. Det nye rør bliver blæst ind i det eksisterende kloakrør, så det sidder helt tæt og dækker alle former for brud, utætheder og revner.

Strømpeforing er især populært i byområder, hvor det kan være besværligt, dyrt og til generel gene at udskifte rør og grave dem op.

Når man laver strømpeforing, foregår det typisk i 5 faser:

  1. Der laves først en tv-inspektion med et specielt kamera. Det gøres for at vurdere rørets tilstand og hvordan man bedst løser det.
  2. Kloakrøret rengøres grundigt for at fjerne eventuelle hindringer og sikre, at strømpen kan hæfte ordentligt til rørets indre overflade.
  3. Den harpiks-imprægnerede strømpe føres ind i røret. Det kan gøres ved at trække den på plads, blæse den ind med luft eller ved brug af vandtryk.
  4. Når strømpen er på plads, hærdes harpiksen, ofte ved brug af varmt vand, damp eller UV-lys, afhængigt af hvilken type harpiks, der anvendes.
  5. Efter hærdningsprocessen undersøges røret igen for at sikre, at renoveringen er udført korrekt.

Hos Peter Meyer er du sikker på at få en autoriseret kloakmester, der nøje undersøger problemstillingen, løser det og kontrollerer, at det virker. På den måde er vi sikre på, at det holder, og at din kloak fungerer, som den skal.

Faldstamme­renovering med strømpeforing

Peter Meyer A/S er autoriseret til at renovere og rense faldstammer i boligforeninger, virksomheder og institutioner.

8 ud af 10 faldstammer, som er mere end 50 år gamle, er i risiko for sammenfald. Mange faldstammer i boligforeninger og boliger fra 1970’erne og 1980’erne er lige nu ved at nå endt levetid. Rustsår er et typisk tegn, på at jeres faldstammer bør renoveres. Rusten kommer inde fra røret og trænger ud igennem malingen. Utætheder eller revner i faldstammerne i de enkelte lejligheder kan indikere større udfordringer med foreningens resterende faldstammer. Med strømpeforing af faldstammer kan disse udfordringer løses, hurtigt og effektivt. 

Boligforeninger kan spare cirka 30 – 40 % ved renovering af faldstammer med strømpeforing, hvor det ikke er nødvendigt at bryde gulvene op og fraflytte lejlighederne i længere perioder. Samtidig skåner det miljøet, fordi de gamle faldstammers levetid forlænges og ikke skal sendes til skrot. Strømpeforing af faldstammer er derfor ikke kun økonomisk smart, men også effektivt og en sikker metode.

Ved faldstammerenovering i boligforeninger skal vi have adgang til faldstammen fra top til bund – på loftet og i kælderniveau. Vi har også brug for adgang til de enkelte lejligheder for at kunne tilgå stikledningerne til lejlighedernes toilet og bad. Det er et større koordineringsopgave, og vi har gode erfaringer med at samarbejde tæt med bolig- eller ejerforeningen i denne fase af renoveringsprojektet.

Når vi renoverer faldstammer i en lejlighed, kan beboerne ikke benytte lejlighedens toilet og bad i 2-3 dage. I stedet kan foreningen leje bad- og toiletvogne, som placeres i gården. Vi renoverer ofte toilet- og køkkenfaldstammer skiftevis for at sikre mindst muligt gene for beboerne. Med vores metode til faldstammerenovering har beboerne altid adgang til rent drikkevand.

Nedløbssystemer til opsamling af regnvand fra tage er ofte indmurede i skjulte facader uden på bygninger eller inde i bygningen. Hvis taget er fladt, kan nedløbssystemet opsamle regnvand, som transporteres inde i bygningen i skjulte rør eller i en bærende søjle, hvor de er indmuret. Manglende vedligehold eller skader på rørene kan resultere i vand ned langs facader og vægge. Det øger risikoen for fugtskader, råd og skimmelsvamp.

Peter Meyer A/S har stor erfaring med renovering af nedløbssystemer på facader og inde i bygninger. Her er strømpeforing af afløb, strømpeforing af rør og strømpeforing af kloakledninger især populært.

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af brancheforeningen Danske Kloakmestre. Du er sikret gennem foreningens Garantiordning, hvis vores kloakarbejde, imod forventning, skulle være mangelfuldt.

Kontakt os på tlf. 56 56 20 38 for mere information om faldstammerenovering, eller udfyld kontaktformularen og bliv ringet op.

Hvorfor bør du vælge strømpeforing?

Det korte svar er: Fordi det er en effektiv, sikker og billig måde, at lave kloakrenovering på. 

Hvis det skal uddybes, så er der en lang række fordele, ved at få foretaget strømpeforing. Først og fremmest er det en meget simpel metode, der ikke kræver opgravning. Strømpeforing medfører altså ingen byggerod, og derfor tager det også kortere tid, før arbejdet er færdigt. Det er også en økonomisk fornuftig beslutning, at få foretaget strømpeforing, da strømpeforings pris typisk vil være 30 – 40 % billigere end alternativet til renovering af faldstammer.

Det er samtidig ikke en løsning, der kun holder på kort sigt. Vi har dokumenteret bevis på, at vores strømpeforing kan holde i helt op til 50 år. Ved at vælge os, er der dermed stor sandsynlighed for, at der først skal gøres noget igen, omkring 2074. Til den tid står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig. Vi sørger for, at din kloak fungerer problemfrit, så du både kan spare penge og slippe for søvnløse nætter på grund af frygt for kloakproblemer. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du være velkommen til at kontakte os! Vi rådgiver og vejleder gerne samt kommer med en uforpligtende strømpeforing kloak pris.

Er der ingen gener ved strømpeforing?

Selvom strømpeforing er en både hurtig og simpel metode, der ikke kræver opgravning, kan der stadig forekomme nogle gener. De gener, som strømpeforing kan medføre, er:

Disse gener kan dog trygt siges at være bagateller, sammenlignet med hvad en større opgravning og renovering ville medføre.
Maskiner, der blokerer

Der bruges maskiner til strømpeforing, og hvis adgangen til kloakken befinder sig foran indgange, i indkørsler eller lignende, vil maskinerne være nødt til at optage uhensigtsmæssigt meget plads.

Midlertidigt driftsstop af kloakken

Når kloakken skal undersøges, renses og fores, er det desværre nødvendigt at lave en midlertidig blokering af adgangen til den offentlige kloakledning. Kloakken er derfor ude af drift, mens vi arbejder. Heldigvis kan de fleste strømpeforinger udføres på en enkelt dag. I langt de fleste tilfælde har vi også mulighed for at etablere midlertidige pumpeløsninger uden om den kloakledning som der arbejdes på, og på den måde kan man, som beboer, stadig benytte sit afløb.

Lugtgener

Lugtgener kan forekomme i forbindelse med at kloaksystemet er adskilt under processen. Disse forsvinder dog heldigvis hurtigt igen.

Punktvis strømpeforing

Har kloakledningen kun enkelte brud, utætheder og problemer med indsivning? Så er strømpeforing via punktreparationer, også kaldet punktforing, løsningen. 

Foruden reparation af kloakker, kan denne teknik også bruges til at afproppe stikledninger.

Hos Peter Meyer A/S har vi stor erfaring med punktreparationer via denne metode, og gør du brug af os, så er du sikret at arbejdet udføres af eksperter.

Med +20 års erfaring med kloakarbejde, og utallige glade kunder i bagagen, så står vi klar til at hjælpe dig med en effektiv løsning på dit kloakproblem. Vi kan lave præcis og holdbar punktforing, så punktrenoveringen på din kloak holder de næste mange år. 

Med punktrenovering, slipper du for at få gravet din kloak op, men får en nem og effektiv løsning til en fornuftig pris.

Vi står altid klar til at vejlede, rådgive og udforme et attraktivt tilbud på punktvis strømpeforing og punkt renovering. 

Opgravningsfri renovering af kloak

Har du et mindre brud eller skade på din kloak? Ønsker du at få det løst uden at få gravet hele gaden op?
 
Så har vi den helt rette løsning til dig!
Opgravningsfri renovering, bedre kendt som “punktforing”, er en metode, der anvendes, hvis du har mindre skader på din kloak, eller hvis du skal have lavet en afpropning.
 
En afpropning er lukning af en kloak, der ikke skal bruges mere. Punktforing er en metode, der bruges, når opgravning ikke er nødvendig og vil være for omstændigt og dyrt.
 
Ved punktforing kan man groft sagt sige, at der skabes et nyt rør inde i det ødelagte rør. Ofte er en punktforing lavet med silikat/epoxy, som smøres på nye rør, der passer til kloakkens skade. Det skubbes ind i kloakken og sættes under tryk, indtil det er hærdet.
 
Opgravningsfri renovering af kloak er en særdeles effektiv metode og kan forlænge levetiden på kloakrør med årtier.
 
At få foretaget opgravningsfri renovering er derfor ikke en midlertidig løsning på problemet, der kun “skubber” det i et år eller to. Ved at få lavet opgravningsfri renovering kan din kloak holde op til 50 år yderligere efter at have fået foretaget punktforing.
 
Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte os!

Partliner kloakarbejde

En opgravningsfri metode til renovering af kloak er partliner. Det er en moderne og effektiv metode inden for kloakarbejde.
Den bruges, hvis du har små specifikke skader i dit kloakrør. Det er derfor en måde at løse kloakproblemer på uden at udskifte hele røret eller lave opgravning.
Metoden anvendes især, når der kun er tale om små skader, der skal udbedres, såsom revner, forskydninger eller utætheder på kloakledningen.
Når du får lavet partliner, punktforing eller andre former for strømpeforing, er proceduren følgende:
Inspektion af kloakken
Først laves der en inspektion af kloakken, bedre kendt som en tv-inspektion. Den vil belyse kloakrørenes status og vise, hvor der vil være behov for hardliner.
Rengøring af kloakrør
Det beskadigede område rengøres og gøres klart til behandling, så der ikke sidder ting i vejen, der kan give problemer senere.
Lineren placeres
En fleksibel liner, typisk lavet af glasfiber imprægneret med en specialudviklet epoxy, placeres præcist over det beskadigede område inde i røret ved hjælp af en oppustelig ballon eller en pose.
Lineren hærdes
Lineren hærdes på plads ved hjælp af varme eller UV-lys, hvilket skaber en solid og tæt forsegling over det beskadigede område. Når hærdningen er fuldført, fjernes ballonen eller posen, og reparationen er færdig.
Kontrol af partliner
Kontrol af røret og sikring af, at hardlineren er blevet hærdet ordentligt. Vi betragter ikke sagen som afsluttet, før alt er, som det skal være, og er sikker på at dit kloakrør vil holde de næste mange år.
Vi har mere end 20 års erfaring og kan med garanti afhjælpe dine kloakproblemer, så du får fjernet din hovedpine og får et velfungerende kloaksystem. 
Hvis det lyder som noget, for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer.

Kontakt os

Så hvis du mistænker, at du har kloakproblemer, og ønsker en effektiv, sikker og langtidsholdbar løsning – Ja, så er vores strømpeforing af kloak måske lige det, du har behov for. 

Vi har gennem mere end 20 år hjulpet utallige glade kunder med deres kloakproblemer og hjælper også gerne dig. Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive, vejlede og giver også gerne en uforpligtende strømpeforing pris.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du kontakte os på tilbud@meyer-as.dk eller på 56 56 20 38, hvor vi sidder klar til at besvare din forespørgsel. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Peter Meyer A/S – Din specialist i strømpeforing

Se mere om os her

Indhent et tilbud