Strømpeforing af kloak i hele Danmark & Sydsverige

Vores autoriserede kloakmestre udfører strømpeforing af beskadigede kloakledninger Få et uforpligtende tilbud på 56 56 20 38

Specialister i strømpeforing

Ring til os eller skriv til os
En af vores absolutte spidskompetencer hos Peter Meyer A/S er strømpeforing af slidte og beskadigede kloakledninger. Foring af kloakrør ved denne metode er yderst effektivt, og kan i langt de fleste tilfælde foretages uden opgravning af kloaknettet.
Vi udfører blandt andet:

  • Strømpeforing fra brønd til brønd
  • Strømpeforing i stikledninger
  • Strømpeforing via punktreparationer
  • Strømpeforing af faldstammer
Vi udfører som oftest strømpeforing for mindre kloakvirksomheder og større ejendomme, og kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser.
Giv os et opkald og forhør dig om dine muligheder for foring af kloakken.
Ring på telefon: 56 56 20 38

Renovering af kloakledninger uden opgravning

Beskadigede kloakledninger er som oftest svære at tilgå da de ligger nedgravet. Man behøver dog ikke få ødelagt sin have eller grave fortovet op for at få renoveret kloakken.
En metode kaldet strømpeforing gør det muligt at renovere kloakker uden opgravning, hvilket gør denne metode til en nemmere og ofte billigere løsning.
Med strømpeforing renoverer man beskadigede kloakker ved at skabe et nyt rør i den eksisterende kloak, ved brug af en specialdesignet filtpose, der stives af med en masse.
Denne type renovation er både hurtig og effektiv, og giver ledningsnettet en fortrinlig beskyttelse mod trærødder og rotter. Ydermere slipper man for at skulle reetablere fliser, græsarealer m.m. efterfølgende.
En strømpeforing kan gennemføres fra brønd til brønd eller i stikledninger ind i bygninger, uden efterfølgende renovering af overfladebelægninger. En strømpeforing til renovering af gamle kloakrør er også en god løsning ved rør der er ledt under bygninger eller under private haver.

Pris på strømpeforing

Prisen på en strømpeforing varierer alt efter projektets omfang og eventuelle udfordringer ved opgaven. Vi kommer gerne ud og besigtiger din kloak, og afgiver et gratis og uforpligtende tilbud på strømpeforing af dine kloakrør.
Giv os et kald eller skriv til os via formularen her på siden.
Ring nu på telefon: 56 56 20 38

TV inspektion inden foring af kloak

Inden der kan foretages en strømpeforing skal kloakken inspiceres grundigt for at fastslå ledningens generelle tilstand. Hos Peter Meyer A/S udfører vi TV inspektion af kloakker med top professionelt udstyr, så vi er helt sikre på omfanget af den renovering, der er skal foretages. Derved undgår vi uventede komplikationer under projektet.

NO DIG Certificering – din garanti for kvalitet

Vi er certificeret under NO-DIG Kontrolordning for Ledningsrenovering, hvilket er din garanti for, at de strømpeforinger vi udfører altid er af højeste kvalitet.
Kontrolordningen administreres af et uafhængigt kontroludvalg, der arbejder med at sikre, at de virksomheder, der er tilknyttet ordningen lever op til kravene for korrekt ledningsrenovering.
Dermed kan du som kunde være sikker på, at en uafhængig instans har godkendt, at Peter Meyer A/S har den fornødne uddannelse og faglige ekspertise til at udføre strømpeforinger.

N

STOR ERFARING INDENFOR BRANCHEN

Vi har mere end 20 års erfaring med kloakarbejde og kloakservice

N

EKSPERTER I STRØMPEFORING

Vi har gennem årene specialiseret os i strømpeforing af kloakker

N

ARBEJDE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv

Vi er certificeret af

Åbningstider

Mandag 08:00-15:30
Tirsdag 08:00-15:30
Onsdag 08:00-15:30
Torsdag 08:00-15:30
Fredag 08:00-12:30

Kontakt

Telefon

56 56 20 38

Adresse

Peter Meyer A/S
Foldagervej 7
4623 Lille Skensved
CVR: 25474139