4.5/5

4.3 stjerner på Google

Tv-inspektion afslører kloakkens tilstand

Kompetent udførelse og styring af projekter

Opdag skader på kloakken med TV-inspektion

Rørføringen i jeres boligforening eller virksomhed kan variere meget. Nogle gange er de ført under bygningen, andre gange udenom bygningen. Det er ikke muligt at bedømme på forhånd, men det kan vi fastlægge ved en forundersøgelse med TV-inspektion.

En TV-inspektion indebærer, at vi fører et kamera ned i jeres kloaknet. Vi følger kameraets optagelser live, så vi løbende kan opdage skader og få overblik over tilstanden på kloakrør og kloakledninger. Under TV-inspektionen spuler vi rørene, så vi kan se alle de skader eller brud, der måtte være.

Ud fra TV-inspektionen vurderer vi omfanget af skader på kloakledningerne. I nogle tilfælde er kloakledningerne for beskadigede til renovation med strømpeforing. Hvis det er tilfældet, skal ledningerne graves op.

Tv-inspektion afslører kloakkens tilstand

Peter Meyer A/S laver ofte en TV-inspektion som led i forundersøgelsen, når vi renoverer kloakker med strømpeforing i boligforeninger, virksomheder og hos private.

Vi er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK), som er din garanti for, at vi leverer TV-inspektioner af højeste kvalitet. Alle TV-inspektioner udføres på baggrund af nøje fastlagte krav til organisation, uddannelse, udstyr og egenkontrol, som er fastsat af DTVK.

Detaljeret tilstandsrapport

Vi udarbejder altid en detaljeret tilstandsrapport, når vi har afsluttet TV-inspektionen. Rapporten kan bruges som dokumentation til jeres rådgiver, forsikringsselskab, eller i forbindelse med planlægning af en renovation af kloakken.

Hvis rapporten afslører skader på jeres kloak, hjælper Peter Meyer A/S med at lægge en renoveringsplan og udbedre skaden.

Kontakt os på tlf. 5656 2038 for mere information om TV-inspektion, eller udfyld kontaktformularen og bliv ringet op.

Indhent et tilbud