4.5/5

4.6 stjerner på Google

Tv-inspektion af Kloak

Vi afhjælper dine kloakproblemer

Kompetent udførelse og styring af projekter

Vi samarbejder bl.a. med

Opdag skader på kloakken med TV-inspektion

Oplever du problemer med kloakken? Det kan være afløbet der driller, eller måske mistænker du, at I har rotter på besøg med jævne mellemrum? Det kan være en god idé, at få tjekket kloakken, med vores TV-inspektion.

TV-inspektion betyder, at vi fører et kamera ned i jeres kloaksystem. Vi følger kameraets optagelser live, så vi løbende kan opdage skader og få overblik over tilstanden af kloakrør og kloakledninger. Under TV-inspektionen spuler vi også rørene, så vi kan se alle skader eller brud, der måtte være.

Ud fra TV-inspektionen vurderer vi omfanget af skader på kloakledningerne. I nogle tilfælde er kloakledningerne for beskadigede til renovation med strømpeforing. Hvis det er tilfældet, skal ledningerne graves op. I langt de fleste tilfælde er metoder som strømpeforing dog helt tilstrækkelige.

En TV-inspektion er den sikreste og bedste måde til hurtigt at kunne identificere jeres kloakproblemer og finde ud af, hvordan de bedst løses. Kontakt Peter Meyer A/S for et attraktivt tilbud på TV-inspektion.

Tv-inspektion afslører kloakkens tilstand

Peter Meyer A/S laver ofte en TV-inspektion som led i forundersøgelsen, når vi renoverer kloakker med strømpeforing i boligforeninger, virksomheder og hos private.

Vi er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK), som er din garanti for, at vi leverer TV-inspektioner af højeste kvalitet. Alle TV-inspektioner udføres på baggrund af nøje fastlagte krav til organisation, uddannelse, udstyr og egenkontrol, som er fastsat af DTVK.

Hvad er TV inspektion?

TV-inspektion er en metode, der bruges til at undersøge tilstanden af kloaksystemer og afløbsrør uden at skulle grave dem op.

Det gøres ved hjælp af et specialdesignet kamera, som vi fører gennem kloaksystemet. Ved at lave en TV-inspektion kan vores autoriserede kloakmestre få et klart og tydeligt billede af eventuelle skader, blokeringer eller andre problemer inde i rørene.

På baggrund af TV-inspektionen kan vi vurdere, hvordan vi bedst løser jeres kloakproblemer – typisk før det bliver for omkostningsfuldt.

En TV-inspektion bruges som en indledende service til at danne et overblik over de problemer, der er med kloakrørene.
 
Det giver et detaljeret og fornuftigt indblik i kloakkens tilstand, og en autoriseret kloakmester vil efter en inspektion af kloakken kunne vurdere, hvad problemet med kloakken er, og hvordan det bedst løses.
 
Årsagen til, at man har kloakproblemer, kan være mange. Det kan både være indgroede rødder, sætninger og tæringer. Der kan også være rotteproblemer, som forårsager kloakskader.
Vores TV-inspektion kan hjælpe med:
 
 • Fejlfinding
 • Forsikringssager
 • Om- & tilbygning
 • Ejendomshandel
 • Nybyggeri
 • Rottebekæmpelse eller mistanke om rotter.
 
Hvis det lyder som noget jeres virksomhed eller ejendom kunne have behov for, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi kommer gerne ud og laver en grundig kloak TV-inspektion.

Hvad sker der efter vi har lavet Tv-inspektion?

Efter TV-inspektionen vil vores team analysere de indsamlede data for at udarbejde en detaljeret rapport om kloaksystemets tilstand. Denne rapport vil inkludere anbefalinger til eventuelle nødvendige reparationer eller vedligeholdelsesarbejde.
 
Efter vi har lavet vores inspektion af kloakken, udfærdiger vi en detaljeret rapport for at vise, hvad dataene fortæller os. Vores TV-inspektionsrapport viser:
 
 • En detaljeret fejloversigt
 • En plantegning
 • Fotos af eventuelt lokaliserede fejl
 • En guide til, hvordan du læser TV-rapporten
 • En digital optagelse af selve inspektionen
 
På den måde er du sikker på at få en detaljeret og nøjagtig status på din kloak. Med en sådan rapport i hånden kan du træffe en beslutning om hvad du ønsker næste skridt skal være. Vores team står klar til efterfølgende også at løse dine kloakproblemer.
Hvis rapporten viser, at der er behov for strømpeforing, kloakrensning, kloakrenovering eller noget helt fjerde, så hjælper vi selvfølgelig også gerne med det. Især strømpeforing er en populær, billig og effektiv behandlingsmetode, der kan løse de fleste kloakproblemer, uden at nogen rør behøver at blive gravet op.

Hvorfor skal du vælge Peter Meyer til din TV-inspektion?

Med over 20 års erfaring i branchen er vi hos Peter Meyer og vores team af autoriserede kloakmestre eksperter i TV-kloakinspektion. Vi udfører vores kloakinspektioner med professionelt og specialdesignet kameraudstyr.

Du får derfor et mere retvisende billede af rørenes tilstand og dermed en meget effektiv inspektion af din kloak. Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, efter vi har identificeret problemet. 

Ved at vælge os får du derfor en samarbejdspartner, der hjælper dig hele vejen fra, kloakproblemet er fundet, til det er løst.

Husk TV-inspektion, inden du køber hus

Når du står over for at købe et hus, er det afgørende at sikre, at ejendommens kloaksystem er i god stand. 
 
Uden en grundig undersøgelse af kloaksystemet risikerer du at overtage skjulte problemer, såsom blokeringer, rørsammenbrud eller andre skader. 
 
De skader kan være både dyre og omfattende at reparere. En TV-inspektion giver dig en dybdegående forståelse af kloaksystemets tilstand og hjælper dig med at undgå uforudsete problemer. 
 
Ved at lade os lave din kloakinspektion, kan du roligt og trygt gennemføre købet.

Detaljeret tilstandsrapport

Vi udarbejder altid en detaljeret tilstandsrapport, når vi har afsluttet TV-inspektionen. Rapporten kan bruges som dokumentation til jeres rådgiver, forsikringsselskab, eller i forbindelse med planlægning af en renovation af kloakken.

Hvis rapporten afslører skader på jeres kloak, hjælper Peter Meyer A/S med at lægge en renoveringsplan og udbedre skaden.

Kontakt os på tlf. 56 56 20 38 for mere information om TV-inspektion, eller udfyld kontaktformularen og bliv ringet op.

Kontakt os allerede i dag

Har du behov for en TV inspektion? Så er du meget velkommen til at kontakte os, hos Peter Meyer A/S. Vi står klar til at hjælpe dig og sikre, at din kloak er i den bedst mulige stand. 

Du kan kontakte os på telefon 56 56 20 38, eller på mail tilbud@meyer-as.dk eller gennem vores kontaktformular.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med at sikre dit hjem mod fremtidige kloakproblemer. Peter Meyer A/S – Få besøg af en autoriseret kloakmester og undgå kloakproblemer.

Indhent et tilbud