4.5/5

4.6 stjerner på Google

Udskiftning af brønde

Professionelle løsninger til både erhvervs- og privatkunder.

Vi samarbejder bl.a. med

Udskiftning af brønde med Peter Meyer A/S

Hos Peter Meyer A/S er vi eksperter i udskiftning af brønde, og tilbyder professionel brøndrenovering til erhverv og private. Med vores omfattende erfaring sikrer vi, at din brøndudskiftning håndteres effektivt og med minimal forstyrrelse.

Vores team af autoriserede kloakmestre sikrer dig, at håndværket er i top kvalitet og at resultatet holder de næste mange år. Vælg os for en professionel samarbejdspartner, der garanterer kvalitet og holdbarhed i dit brøndsystem.

Udskiftning af brønde med Peter Meyer A/S

Hos Peter Meyer A/S er vi eksperter i udskiftning af brønde, og tilbyder professionelle brøndrenovering til erhverv og private. 

Med vores omfattende erfaring sikrer vi, at din brøndudskiftning håndteres effektivt og med minimal forstyrrelse. 

Vores team af autoriserede kloakmestre sikrer dig håndværk i top kvalitet og et resultat der holder de næste mange år.

Vælg os for en professionel samarbejdspartner, der garanterer kvalitet og holdbarhed i dit brøndsystem.

Hvornår bør man renovere sin brønd?

Der findes flere forskellige typer af brønde. Ældre brønde er ofte lavet af beton og har derfor en begrænset levetid på omkring 50 år. Det er blandt andet fordi at når brønden bliver udsat for vand, så tærer det på betonen.

En anden faktor, er at brøndens vægge gennem årene er blevet udsat for en betydelig mængde svovlsyre. Den kommer gennem svovlbrinte, der opstår i spildevandet. Når svovlbrinten mødes med ilten i den pågældende brønd, så vil det omdannes til svovlsyre og derved bliver betonen langsomt omdannet til gips.

Det vil på sigt ødelægge enhver brønd og det er derfor vigtigt at have fokus på hvor gammel ens brønd er og evt. få foretaget en kloakinspektion af ens brønd.

En brøndrenovering kan forlænge brøndens levetid med op til 20 år yderligere og vil derfor være en markant billigere løsning, end at få anlagt en ny brønd. 

Andre grunde til at en brøndrenovering også kan være en god idé:

Hvornår bør man renovere sin brønd?

Der findes flere forskellige typer af brønde. Ældre brønde er ofte lavet af beton og har derfor en begrænset levetid på omkring 50 år. Det er blandt andet fordi at når brønden bliver udsat for vand, så tærer det på betonen.

En anden grund er også at brøndens vægge gennem årene er blevet udsat for en betydelig mængde svovlsyre. Den kommer gennem svovlbrinte der opstår i spildevandet. 

Når svovlbrinten mødes med ilten i den pågældende brønd, så vil det omdannes til svovlsyre og derved bliver betonen langsomt omdannet til gips. Det vil på sigt ødelægge enhver brønd og det er derfor vigtigt at have fokus på hvor gammel ens brønd er og evt. få foretaget en kloakinspektion af ens brønd.

Forlæng din brønds levetid

En brøndrenovering kan forlænge ens brønds levetid med op til 20 år yderligere og vil derfor være en markant billigere løsning, end at få anlagt en ny brønd. 

Andre grunde til at en brøndrenovering også kan være en god ide:

Over 20 års erfaring med brøndrenovering

Hos Peter Meyer A/S har vi opbygget en omfattende erfaring gennem mere end 20 år og har foretaget mange forskellige typer udskiftning af brønde.

Vores ekspertise strækker sig bredt og betyder, at vi ved præcis hvordan de forskellige typer af brønde skal gribes an. 

Uanset om det drejer sig om spulebrønde, der kræver regelmæssig vedligeholdelse – pumpebrønde, som er afgørende for effektivt spildevandshåndtering – eller tagnedløbsbrønde, der sikrer korrekt afledning af regnvand, så kan vi med sikkerhed hjælpe med netop din type brønd. 

Vores team er udstyret til at identificere og løse ethvert problem, hvilket sikrer at din brønd fungerer optimalt. Vi ved, at hver udskiftning af brønde kræver forskellige fremgangsmåder og at ikke to brønde kan håndteres helt ens. Derfor er det essentielt at vælge et kompetent og erfarent kloakfirma, som Peter Meyer A/S.

Her kan du se eksempler på typer af brønde, som vi arbejder med. Hvis du ikke ser din type af brønd, må du endelig kontakte os, da vi med sikkerhed også kan hjælpe, og har erfaring med netop din type af brønd.

Over 20 års erfaring med brøndrenovering

Hos Peter Meyer A/S har vi opbygget en omfattende erfaring gennem mere end 20 år og har foretaget mange forskellige typer udskiftning af brønde. 

Vores ekspertise strækker sig bredt og betyder, at vi ved præcis hvordan de forskellige brønde-typer skal gribes an.

Uanset om det drejer sig om spulebrønde, der kræver regelmæssig vedligeholdelse, pumpebrønde, som er afgørende for effektivt spildevandshåndtering, eller tagnedløbsbrønde, der sikrer korrekt afledning af regnvand. Så kan vi med sikkerhed hjælpe med netop din type brønd. 

Vi klarer alle typer af brønde

Vores team er udstyret til at identificere og løse ethvert problem, hvilket sikrer at din brønd fungerer optimalt. Vi ved, at hver udskiftning af brønde kræver forskellige fremgangsmåder og at ikke to brønde kan håndteres helt ens. 

Her kan du se eksempler på typer af brønde, som vi arbejder med. Hvis du ikke ser din type af brønd, må du endelig kontakte os, da vi med sikkerhed også kan hjælpe, og har erfaring med netop din type af brønd.

Kontakt os i dag

Er du i tvivl om tilstanden af din brønd? Eller ønsker du professionel rådgivning og vejledning?

Kontakt os i dag på telefon 56 56 20 38 eller på mail tilbud@meyer-as.dk for et uforpligtende og attraktivt tilbud på udskiftning af din brønd. Vi ser frem til at hjælpe dig med at sikre en effektiv og holdbar løsning.

Indhent et tilbud