4.5/5

4.3 stjerner på Google

Droneinspektion

Uddannede og certificerede drone piloter til droneinspektion af kloak og meget andet.

Vi samarbejder bl.a. med

Drone inspektion

Hos Peter Meyer A/S  har vi to uddannede og certificerede dronepiloter med kvalifikationer i både kategori A1/A3 og A2, hvilket gør os i stand til at håndtere selv de mest udfordrende flyveopgaver. Gennem et tæt samarbejde med vores partnere har vi mulighed for at lave inspektion af:

Vi har også mulighed for at lave inspektion af

- Taginspektion
- Klimaskærm
- Inspektionsrapport
- Opmåling af udearealer
- Fjernvarme
- Telemaster
- Solceller
- Overblik (Dokumentation)
- Volumenberegning
- Fejlsøgning af befæstigelser af udstyr og kabler
- Søgning af skjulte utætheder
- Søgning af defekte elementer

Opdag selv de mindste detaljer med drone inspektion

Alt video er i 4k opløsning, så selv de mindste detaljer kommer med. Med over 10.000 lumen belysning flyver vi nemt i helt mørklagte rum.

Vi har indtil videre arbejdet på store forsyningsbassiner, olieboreplatformer, bygværker og selvfølgelig kloakledninger.

Med vores droner, er det muligt at finde skader ned til 0,2 mm i beton. Derudover har vi også termiske muligheder, så der f.eks. kan findes varme eller kulde lommer.

Er du interesseret i en drone inspektion? Vi anbefaler, at du kontakter os i god tid, da planlægning og nødvendige godkendelser ofte er påkrævet for at gennemføre droneopgaver. Kontakt os på telefon 56 56 20 38 eller skriv til os på mail tilbud@meyer-as.dk. Vi ser frem til at flyve drone for dig.

Indhent et tilbud