Peter Meyer A/S

Kontrolordning for NO DIG

Vi er certificeret under NO DIG kontrolordningen

privat_1_resized_3

Privat➟

forsikringsskader

Forsikringsskader➟

boligforeninger

Boligforeninger➟

raadgivning

Rådgivere➟

erhverv

Erhverv➟

NO DIG

Peter Meyer A/S arbejder kontinuerligt på, at vores produkter og ydelser lever op til kundernes forventninger, og vi styrer kvaliteten ved hjælp af kvalitetsstyringssystemer, der er certificeret af henholdsvis Byggeriets Kvalitetskontrol og NO DIG - kontrolordning for ledningsrenoveringer.

Vi er installatør af to typer strømpeforinger, som er certificeret under NO DIG - kontrolordning for ledningsrenoveringer. Metoderne gør det muligt at udføre reparationer i kloaknettet uden at gøre brug af opgravning.

Det sparer kunden for en bekostelig opgravning samt udskiftning af eksisterende rør, samtidig med at den efterfølgende reetablering af for eksempel fliser og græsarealer bliver markant mindre omfattende og løsningen billigere.

Vores medlemsskab af NO DIG-kontrolordningen betyder, at vores arbejde altid opfylder kontrolordningens krav til kvalitetssikring og dokumentation.

Kontakt os

Vi kontaktes på telefon eller via formularen på vores kontaktside.

Giv os et opkald på telefon: 56 56 20 38

Vi kan tilbyde:

STOR ERFARING INDENFOR BRANCHEN

Vi har mere end 20 års erfaring med kloakarbejde og kloakservice

EKSPERTER I STRØMPEFORING

Vi har gennem årene specialiseret os i strømpeforing af kloakker

ARBEJDE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv

Vedligeholdelsesordning

I forbindelse med renovering af større kloaksystemer kan det være hensigtsmæssigt at få udfærdiget en vedligeholdelsesplan, der sørger for at kloakken efterses med jævne mellemrum, og sørger for at ledningsnettet fungerer optimalt.