No dig - kontrolordning for ledningsrenovering

Vi er certificeret under No-Dig kontrolordningen

Strømpeforing

Peter Meyer A/S er tilsluttet NO DIG – Kontrolordning for ledningsrenovering. Kontrolordningen er din garanti for, at vores produktionsapparat, kvalitetssikring og kontrolforanstaltninger overholder kravene til opgravningsfri ledningsrenovering med strømpeforing.

Opgravningsfri renovering med strømpeforing er både billigere og mindre omfattende end udskiftning af de beskadigede kloakledninger. Vi har dokumentation for, at vores strømpeforingsmetode er gennemtestet, og at strømperne har en holdbarhed på op til 50 år.

Kvalitetssikring af installation med strømpeforing

Vi har et internt kvalitetsstyringssystem, som indebærer, at vi løbende foretager tests af vores installationer med strømpeforing. Kontrolordningen står for den eksterne kvalitetskontrol, og de har nedsat et uafhængigt kontroludvalg bestående af bygherrer, rådgivere, entreprenører og repræsentanter fra Teknologisk Institut.

To gange om året foretager kontroludvalget kontrolbesøg på vores kontor og ude på en igangværende installation. De holder blandt andet øje med, om vi leverer det, vi lover, og om installationerne lever op til kontrolordningens krav.

Peter Meyer A/S er desuden certificeret af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK), Byggeriets Kvalitetskontrol og Danske Kloakmestre, som er en brancheforening for autoriserede kloakmestre.

Kontakt os for et tilbud