Peter Meyer A/S

Faldstammerenovering i hele Storkøbenhavn og resten af Sjælland

Vi udfører faldstammerenovering for både private og erhverv

privat_1_resized_3

Privat➟

forsikringsskader

Forsikringsskader➟

boligforeninger

Boligforeninger➟

raadgivning

Rådgivere➟

erhverv

Erhverv➟

Faldstammerenovering

Faldstammer i boligblokke og huse med flere etager bliver slidte og tilstoppede som alle andre dele af kloaksystemet. Faldstammer er ofte indmurede og derfor meget lidt tilgængelige i forhold til at foretage udskiftning. Derfor er den bedste løsning ofte at udføre en renovering af de eksisterende faldstammer.

Et forskningsprojekt udført af KIMAB, Europas førende korrisions- og metalforskningsinstitut viser, at faldstammer af støbejern kan have en betydelig kortere livslængde end hidtil antaget.

Hvor det tidligere var almindelig enighed om, at støbejernsfaldstammer kan holde i omkring 50 år, viser studiet således, at der snarere er tale om ca. 30 år. Det betyder, at der eksisterer et meget stort renovationsbehov i boligblokke og huse fra 1960'erne og 1970'erne.


Peter Meyer A/S er autoriseret til at foretage rensning og renovering af faldstammer. Vi har endvidere stor erfaring med denne type af opgaver og besidder således den nødvendige ekspertise indenfor området.

Kontakt os

Få et tilbud på renovering af dine faldstammer, ring til os eller skriv via formularen på vores kontaktside.

Ring på telefon: 56 56 20 38

Vi tilbyder også:

STOR ERFARING INDENFOR BRANCHEN

Vi har mere end 20 års erfaring med kloakarbejde og kloakservice

EKSPERTER I STRØMPEFORING

Vi har gennem årene specialiseret os i strømpeforing af kloakker

ARBEJDE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv

Vedligeholdelsesordning

I forbindelse med renovering af større kloaksystemer kan det være hensigtsmæssigt at få udfærdiget en vedligeholdelsesplan, der sørger for at kloakken efterses med jævne mellemrum, og sørger for at ledningsnettet fungerer optimalt.