4.5/5

4.6 stjerner på Google

Kloakspuling

Effektiv metode til at rense, vedligeholde og fjerne blokeringer fra din kloak

Vi samarbejder bl.a. med

Effektiv kloakspuling

Oplever du en ildelugtende duft fra din kloak? Eller måske synes du din håndvask, køkkenvask eller dit badeværelse og toilet er begyndt at stoppe til? 

Det kan være tegn på at din kloak er fyldt har behov for kloakspuling. Hos Peter Meyer A/S, har vi mere end 20 års erfaring med spuling af kloak og kan give dig en effektiv og hurtig service, så din kloak fungerer optimalt igen. Vi hjælper hver dag både private erhverv med spuling af deres kloak, så de hurtigt kan komme videre med deres gøremål. Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os i dag og hør hvornår vi kan hjælpe dig med en spuling af kloakken. 

Kloakspuling på hele Sjælland

Er din kloak egentlig tæt på at være tilstoppet? Vores kloaksystem er sjældent noget vi skænker en tanke, fordi det oftest virker. Men når det endelig ikke gør, så er det umuligt ikke at opdage. En tilstoppet kloak, kan give store lugtegener og generelt besværliggøre mange dagligdagsopgaver. 

Det kan give problemer i forbindelse med toiletbesøg, et bad, madlavning og mange flere ting. Hos Peter Meyer, udfører vi kloakspuling på hele Sjælland. Vi har adskillige vogne og er centralt placeret i Lille Skensved ved Køge, så vi hurtigt kan rykke ud til dig. 

Spuling af kloak kan både afhjælpe på et tilstoppet toilet, et tilstoppet afløb eller en tilstoppet vask. Skulle dit problem vise sig at være noget helt andet, kommer vi også gerne ud og kigger. Vi tilbyder både TV-inspektion, kloakrenovering og strømpeforing, til hvis der skulle være andre problemer med din kloak, som en kloakspuling ikke er den rette løsning til. 

Hvad er kloakspuling?

En kloakspuling er en metode til at rense et kloakrør, ved hjælp af en speciel højtryksspuler. 

Når folk hører et kloakrør er stoppet til, tænker de oftest at de skal have en slamsugning til at fjerne det. Men i mange situationer, vil kloakspuling faktisk være en bedre løsning. For mens slamsugning suger alt affald og skidt ud på en overordnet måde, så er spuling af kloak mere ”detalje orienteret”. Kloakspuling kan nemlig fjerne de mindre aflejringer der ligger i kloakrørene og som starter tilstoppelsen, hvor her vil slamsugning ikke være tilstrækkeligt. 

Kloakspuling bruges både til at fjerne aflejringer og eksisterende tilstoppelser i rørene, men kan også bruge præventivt, for at sikre ens kloakrør ikke tilstopper. 

Kunne det være noget for dig, at sikre dit kloaksystem ikke stopper til? Vi står klar med en fornuftig kloakspulings pris og hjælper gerne dig. Ring i dag og hør mere. 

Kan man selv forebygge en tilstoppet kloak?

Der er faktisk adskillige ting du kan gøre for at forebygge en tilstoppet kloak. En kloakspuling er det mest effektive og ved regelmæssig kloakspuling kan du eliminere langt de fleste kloakproblemer. 

Der er dog også ting du selv kan gøre. En nem og meget effektiv ting er aldrig at smide fedt ud i køkkenvasken. I stedet kan der bruges en bøtte karton eller noget andet fedten kan smides i. 

Noget der andet der kan føre til tilstoppede kloakrør, er vatrondeller, vatpinde og hårtotter i toilettet, som derfra bliver skyllet videre ud i rørene. 

Det er to ting du selv kan gøre, som vil din kloaks funktion, før den bliver tilstoppet og der vil være behov for spuling af kloakken. 

Book din kloakspuling i dag

Så hvis du står med en tilstoppet kloak og har brug for en hurtig og effektiv kloakspuling – så er vi hos Peter Meyer klar til at hjælpe dig. 

Med mere end 20 års erfaring kan vi hjælpe dig hurtigt videre. Med vores spuling af kloak, er du sikker på en kloak der virker perfekt, efter vores behandling. 

Og skulle dit problem vise sig at være noget andet, så er vi heldigvis godt rustet og kan håndtere langt de fleste kloakproblemer. 

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig! Vi står klar til at hjælpe dig. Selv hvis du bare har et spørgsmål eller ønsker lidt vejledning, hjælper vi dig gerne. 

Du kan kontakte os på tilbud@meyer-as.dk eller på 56 56 20 38. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden og så vender vi tilbage til dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Indhent et tilbud