Rottesikring af erhvervsbygninger og boliger

Vi rottesikrer kloaksystemer i hele Danmark Få et uforpligtende tilbud på 56 56 20 38

Rottesikring af erhvervsbygninger og boliger

Rotter i kloakken kan være en stor udfordring for både virksomheder og i private hjem. Mange boligejere har oplevet indtrængning af rotter i hjemmet, og i adskillige ældre boligkomplekser er der ikke installeret rottespærrer. De ubudne gæster kan forårsage store skader på kloakledningsnettet, og de udgør en sundhedsrisiko for både medarbejdere og familiemedlemmer.

Du bør altid vælge en kloakmester med autorisation, når du skal have sikret din bolig eller ejendom mod rotter. Peter Meyer A/S er autoriseret kloakmester, og vi er derfor underlagt en løbende kvalitetskontrol, som sikrer, at vi udfører rottesikring og andre kloakopgaver korrekt.

Effektiv rottesikring med rottespærre

Hvis rotter først får adgang til faldstammen, kan de komme ind alle vegne i jeres ejendom – nogle gange kommer de via kælderen og helt op til 5. sals højde. Rottesikring af erhvervsejendomme og boligforeninger udføres ofte i forbindelse med renovation af ejendommen, for eksempel ved renovering af faldstammer. Private boligejere er selv forpligtet til at sikre deres egne installationer mod rotteangreb.

Hvis I gerne vil sikre jeres ejendom mod rotteangreb, anbefaler vi installation af rottespærrer og elektroniske rottefælder. Rottespærren monteres i kloakstikledningen, så rotterne ikke kan løbe igennem fra hovedkloakken. Spildevandet kan sive ud, men rottens vej ind blokeres effektivt.

Forebyg rotteangreb

Rotter kan gnave sig gennem gamle kloakledninger og pakninger, og det kan blive dyrt, hvis de skal udskiftes. Det kan derfor godt betale sig at forebygge og sikre, at jeres kloakledninger ikke er porøse og beskadigede og dermed ekstra sårbare over for rotteangreb. Vi anbefaler en TV-inspektion til at afdække kloakkens tilstand og opdage eventuelle brud på ledninger og rør.

Hos boligforeninger kan der være gamle, ubenyttede kloakledninger under kældergulvet, hvor rotterne kan bygge reder. Vi hjælper gerne med at fjerne eller udstoppe de gamle ledninger, som typisk bliver opdaget, når vi alligevel renoverer jeres kloaknet.   

Kontakt os på tlf. 5656 2038 for mere information om rottesikring af din boligforening eller erhvervsejendom, eller udfyld kontaktformularen og bliv ringet op.

Kontakt os

N

STOR ERFARING INDENFOR BRANCHEN

Vi har mere end 20 års erfaring med kloakarbejde og kloakservice

N

EKSPERTER I STRØMPEFORING

Vi har gennem årene specialiseret os i strømpeforing af kloakker

N

ARBEJDE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv

Vi er certificeret af

Åbningstider

Mandag 08:00-15:30
Tirsdag 08:00-15:30
Onsdag 08:00-15:30
Torsdag 08:00-15:30
Fredag 08:00-12:30

Kontakt

Telefon

56 56 20 38

Adresse

Peter Meyer A/S
Foldagervej 7
4623 Lille Skensved
CVR: 25474139