Peter Meyer A/S

Strømpeforing af store dimensioner

Vi udfører foringer af store kloak- og afvandingsledninger

privat_1_resized_3

Privat➟

forsikringsskader

Forsikringsskader➟

boligforeninger

Boligforeninger➟

raadgivning

Rådgivere➟

erhverv

Erhverv➟

Strømpeforing af store kloaksystemer

Det er i dag muligt at strømpefore store kloak- og afvandingsledninger under både veje og jernbanestrækninger. Peter Meyer A/S er leverandør af unikke strømpeforinger, som er specielt velegnede til store rør op til 1.600 mm i diameter.

Godstykkelsen og stivheden i strømpeforingerne betyder, at tværsnitsarealet i kloakledningen kun formindskes minimalt ved strømpeforingen, samt at disse kan modstå store belastninger, så veje med tung trafik og eksempel banelegemer ikke får problemer som følge af indgrebet.

Med denne teknik kan store kloakledninger renoveres uden opgravning og uden afbrydelse af trafikken. Samtidig bliver den efterfølgende reetablering af områderne mindre omfattende og løsningen billigere.

Strømpeforening af store dimensioner anvendes i stor stil i blandt andet Sverige til udbedring af defekte afvandingsrør under jernbanedæmninger, fordi arbejdet kan gennemføres uden afbrydelse af togtrafikken. Også herhjemme har Bane Danmark fået øjnene op for denne effektive renoveringsmetode som følge af de ekstreme skybrud, der de senere år har undermineret en række jernbanedæmninger.

Kontakt os

Vi kan kontaktes via telefon eller gennem formularen på vores kontaktside.

Giv os et opkald på: 56 56 20 38

Vi tilbyder også:

STOR ERFARING INDENFOR BRANCHEN

Vi har mere end 20 års erfaring med kloakarbejde og kloakservice

EKSPERTER I STRØMPEFORING

Vi har gennem årene specialiseret os i strømpeforing af kloakker

ARBEJDE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv

Vedligeholdelsesordning

I forbindelse med renovering af større kloaksystemer kan det være hensigtsmæssigt at få udfærdiget en vedligeholdelsesplan, der sørger for at kloakken efterses med jævne mellemrum, og sørger for at ledningsnettet fungerer optimalt.