Kloakspuling, fræsning og rodskæring

Vi udfører kloakservice i Storkøbenhavn og resten af Sjælland

Spuling, fræsning og rodskæring

Oplever du kloakproblemer kan det blandt andet skyldes slam, aflejringer og rodindtrængning i ledningerne. Hos Peter Meyer A/S tilbyder vi spuling og fræsning til at komme problemerne til livs.

Med en grundig spuling kan man løse de fleste tilstoppelser, og viser der sig at være blokerende rødder kan der være behov for at fræse dem væk. 

En TV inspektion kan vise om der er aflejringer eller rødder i kloakledningerne, og er det tilfældet skal disse fjernes.

Ved hjælp af højtryksspuling af kloakledningerne fjerner vi aflejringer, trærødder og andet. Ved rensningen fjernes der især slam og sand, som hæmmer vandgennemstrømningen.Vi foretager ligeledes rodskæring, når dette er nødvendigt.

Arbejdet i forbindelse med spuling, rensning og rodskæring udføres med professionelt udstyr, som blandt andet roterende jernkæder, roterende højtryksdysere og diverse eldrevne motorrensere.

Kontakt os

Ring til os eller skriv til os via formularen på kontaktsiden.

Ring på telefon: 56562038

Vi tilbyder også:

 STOR ERFARING INDENFOR BRANCHEN

Vi har mere end 20 års erfaring med kloakarbejde og kloakservice

 EKSPERTER I STRØMPEFORING

Vi har gennem årene specialiseret os i strømpeforing af kloakker

 ARBEJDE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv

Vedligeholdelsesordning

I forbindelse med renovering af større kloaksystemer kan det være hensigtsmæssigt at få udfærdiget en vedligeholdelsesplan, der sørger for at kloakken efterses med jævne mellemrum, og sørger for at ledningsnettet fungerer optimalt.